MIEŠADLO 140MM S KRUHOM PRAVOTOČIVÉ M14

Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
11,99
Bez DPH 9,99

MIEŠADLO 140MM S KRUHOM PRAVOTOČIVÉ M14

Miešadlo pravotočivé pozinkované 140mm

Popis produktu: Miešadlo pravotočivé je nástroj určený na miešanie rôznych materiálov s vysokou viskozitou. Toto miešadlo je vybavené tromi ramenami a krúžkom, čo umožňuje efektívne miešanie a premiešavanie ťažkých materiálov. Je ideálne pre miešanie malty, betónu, cementových a vápenných omietok, spojovacích hmôt, mazanín, epoxidových živíc, živícnych vrstiev a podobných materiálov.

Hlavné vlastnosti:

  • Typ: Pravotočivé miešadlo
  • Dĺžka: 140 mm
  • Materiál: Miešadlo je pozinkované, čo zaručuje jeho odolnosť voči korózii a predlžuje jeho životnosť.
  • Použitie: Miešadlo je určené pre miešanie ťažkých materiálov s vysokou viskozitou, ktoré vyžadujú dôkladné premiešanie a homogenizáciu.

Miešadlo pravotočivé pozinkované 140mm je vynikajúcim nástrojom pre profesionálnych stavebníkov, záhradníkov, remeselníkov a majstrov, ktorí sa zaoberajú prácou s ťažkými a hustými materiálmi. Jeho unikátny dizajn umožňuje miešanie od spodu nahor, čo zaručuje dokonalé premiešanie a vťahovanie malty alebo iného materiálu do hmôt.

Miešadlo je vyrobené z kvalitných materiálov, čo zaisťuje jeho odolnosť a dlhú životnosť. Je pohodlné na používanie a zabezpečuje efektívne a rýchle miešanie, čím uľahčuje prácu pri príprave rôznych stavebných a remeselných materiálov.

 

Po - PIA 08:00 - 18:00