Akcia
MERIDOL ZUBNÁ PASTA PRE OCHRANU ĎASIEN PROTECTION 2 x 75 ML Teta leták

MERIDOL ZUBNÁ PASTA PRE OCHRANU ĎASIEN PROTECTION 2 x 75 ML

Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
Zľava 4%
7,19 7,49
Bez DPH 5,99

MERIDOL ZUBNÁ PASTA PRE OCHRANU ĎASIEN PROTECTION 2 x 75 ML

Zubná pasta meridol® je navrhnutá tak, aby pomáhala bojovať proti hlavnej príčine problémov s ďasnami - baktériám v línii ďasien. Je vybavená dvojitým systémom fluoridov, ktoré poskytujú okamžitú a dlhotrvajúcu ochranu pred baktériami. Jej zloženie účinne pôsobí ako balzam, aby udržalo vaše zuby a ďasná čisté a zdravé. Zahŕňa tiež ochranu pred problémami v dutine ústnej, ako je krvácanie ďasien, ustupovanie ďasien, parodontitída, hromadenie zubného povlaku a zubný kaz.

Pre optimálnu ústnu starostlivosť sa odporúča použiť produkty meridol® v určenom poradí. Najprv sa odporúča použiť produkty na čistenie medzizubných priestorov, aby ste odstránili zvyšky potravy a zubný povlak. Potom je vhodné použiť zubnú pastu meridol® spolu s kefkou meridol®, aby ste dôkladne vyčistili zuby a ďasná. A na záver je vhodné použiť ústnu vodu meridol®, ktorá doplní ústnu hygienu a poskytne ďalšiu ochranu pred baktériami.

S pomocou zubnej pasty meridol® a ďalších produktov z radu meridol® môžete mať optimálnu ústnu starostlivosť a udržiavať si zuby a ďasná zdravé a čisté.

Po - PIA 08:00 - 18:00