TESCOMA LYŽICA PARTY TIME BAMBUS 6KS

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
1,99
Bez DPH 1,66

Lyžica PARTY TIME, bambus, 6 ks

Lyžica PARTY TIME je skvelým doplnkom pre vaše oslavy a večierky. Tieto zariadenia sú vyrobené z prírodného bambusu, čo ich robí ekologicky priateľskými a vhodnými na opakované použitie. S touto sadou šiestich lyžíc máte všetko pripravené pre jednoduché podávanie jedál a dezertov na vašej párty.

Vlastnosti produktu:

  • Materiál z bambusu: Lyžice sú vyrobené z prírodného bambusu, čo zabezpečuje ich trvanlivosť a ekologický charakter.
  • Opakované použitie: Tieto zariadenia sú vhodné na opakované použitie, čo znamená, že ich môžete použiť na viacerých oslavách a minimalizovať svoj ekologický odtlačok.
  • Sadu tvorí 6 ks: V balení nájdete 6 lyžíc, čo je množstvo na podávanie jedál a dezertov na vašu párty alebo príležitosti.
  • Party Time: Tieto zariadenia sú vhodné na rôzne druhy osláv, a preto môžu byť pripravené na vašu párty zábavný a štýlový prvok.

Lyžica PARTY TIME, bambus, 6 ks je praktickým riešením pre všetky vaše spoločenské udalosti. S touto sadou môžete podávať jedlo a zároveň prispieť k ochrane životného prostredia vďaka použitiu prírodného materiálu. Pripravte sa na zábavu a pohodové chvíle so svojimi priateľmi a rodinou!

Po - PIA 08:00 - 18:00