LE PETIT MARSEILLAIS SPRCHOVÝ GÉL POMARANČOVÝ KVET 400ML

Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
3,25
Bez DPH 2,71

LE PETIT MARSEILLAIS  SPRCHOVÝ GÉL POMARANČOVÝ KVET  400ML

Le Petit Marseillais sprchový gél s pomarančovým kvetom je produkt určený na hydratáciu a vyživenie pokožky. Obsahuje výťažky z ručne zbieraných kvetov organicky pestovaných pomarančovníkov, čo prispieva k jeho príjemnej vôni a starostlivosti o pokožku.

Tento sprchový gél je zložený z 92 % prírodných zložiek, čo znamená, že väčšina jeho zloženia je prírodného pôvodu. Má pH neutrálnu pre pokožku, čo je dôležité pre zachovanie rovnováhy a zdravia pokožky. Neobsahuje žiadnu farbivá, čo znamená, že nie sú pridané žiadne farbivá, ktoré by mohli mať negatívny vplyv na kožu.

Sprchový gél Le Petit Marseillais s pomarančovým kvetom bol dermatologicky testovaný, čo znamená, že bol testovaný na koži a potvrdil sa, že je bezpečný a šetrný. Zloženie tohto produktu je biologicky odbúrateľné na 91 %, čo znamená, že väčšina jeho zložiek sa môže prirodzene rozložiť a nepoškodzuje životné prostredie.

Fľaša, v ktorej je tento tovar balený, je recyklovateľná a obsahuje 30 % recyklovaných plastov, čo prispieva k zníženiu množstva odpadu a podporuje udržateľnosť.

Tieto informácie, že Le Petit Marsillais sprchový gél s pomarančovým kvetom je vyrobený s dôrazom na prírodné zložky, bezpečnosť a ohľaduplnosť voči životnému prostrediu.

Po - PIA 08:00 - 18:00