Akcia
LOREAL REVITALIFT FAST ACTING SÉRUM 30ML Teta leták

LOREAL REVITALIFT FAST ACTING SÉRUM 30ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
Zľava 16%
12,49 14,99
Bez DPH 10,41

LOREAL REVITALIFT FAST ACTING SÉRUM 30ML

L'Oréal Paris Revitalift spevňujúce sérum vo veľkosti 30 ml je vynikajúcim produktom na starostlivosť o vašu pleť. Toto spevňovanie je potrebné zlepšiť pružnosť pleti s dokončením proti prejavom starnutia. Jeho komplexná receptúra ​​obsahuje elasti-peptidy, pro-retinol a adenozín, ktoré pracujú spoločne na dosiahnutie optimálnych výsledkov.

Elasti-peptidy sú zložky, ktoré majú pozitívny vplyv na pružnosť pleti. Pomáhajú posilňovať štruktúru pokožky, čo znamená, že vaša pokožka môže pôsobiť pevnejšie a mladšie.

Pro-retinol je ďalšou účinnou zložkou v tomto sére. Táto forma retinolu je známa svojimi úpravami na redukciu vrások a vyhladenie povrchu pleti. Pomáha stimulovať obnovu buniek a môže prispieť k hladšiemu a žiarivejšiemu vzhľadu pleti.

Adenozín je ďalšou zložkou, ktorá sa venuje boju proti starnutiu. Má vlastnosti, ktoré môžu zlepšiť textúru pleti a redukovať viditeľnosť vrások.

L'Oréal Paris Revitalift spevňujúce sérum je vyvinuté s ohľadom na dosiahnutie komplexnej starostlivosti o vašu pleť. Jeho pravidelné môže prispieť k zlepšeniu pružnosti pleti, vyhladeniu povrchu a redukcii vrások. Vaša pleť môže pôsobiť mladšie a revitalizované po každom použití.

Ak efektívne spevňujúce sérum, L'Oréal Paris Revitalift spevňujúce sérum vo veľkosti 30 ml môže byť skvelou prípravou pre vás. Jeho kombinácia účinných zložiek môže prispieť k zlepšeniu vzhľadu vašej pleti a poskytnúť vám pocit sebavedomia.

Po - PIA 08:00 - 18:00