Akcia
LOREAL KRÉM REVITALIFT LASER X3 15ML OČNÝ Teta leták

LOREAL KRÉM REVITALIFT LASER X3 15ML OČNÝ

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
Zľava 14%
14,49 16,99
Bez DPH 12,08

LOREAL KRÉM REVITALIFT LASER X3 15ML OČNÝ

L'Oréal Paris očný krém Revitalift Laser X3 v praktickom balení 15 ml. Tento očný krém s trojitým účinkom proti starnutiu pleti je navrhnutý tak, aby redukoval vrásky, zmenšoval vačky pod očami a spevňoval pleť okolo očí.

Trojitý účinok: Očný krém kombinuje trojitý účinok proti starnutiu pleti. Redukuje vrásky, zmenšuje vačky pod očami a spevňuje pleť, čím poskytuje komplexnú starostlivosť o citlivú oblasť okolo očí.

Špeciálne zloženie: Zloženie krému obsahuje fragmentovanú kyselinu hyalurónovú, kofeín a Pro-Xylan, ktoré spoločne pracujú na vyživenej a osvieženej pleti bez vrások.

Chladivý aplikátor: Očný krém je vybavený chladivým aplikátorom, ktorý príjemne ochladí okolie očí počas aplikácie. Tento efekt prispieva k osvieženiu a uvoľneniu pleti.

Balenie 15 ml: Krém je dostupný v praktickom balení s objemom 15 ml, čo zabezpečuje dlhodobé využitie a jednoduchú prenositeľnosť.

Očný krém Revitalift Laser X3 od L'Oréal Paris je vhodný pre tých, ktorí hľadajú efektívny spôsob, ako bojovať proti starnutiu pleti v oblasti okolo očí.

Po - PIA 08:00 - 18:00