Akcia
LOREAL EXCELLENCE CREME TRIPLE PROTECTION BLOND 7U Teta leták

LOREAL EXCELLENCE CREME TRIPLE PROTECTION BLOND 7U

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
Zľava 7%
6,99 7,59
Bez DPH 5,83

LOREAL EXCELLENCE CREME TRIPLE PROTECTION BLOND 7U

L'Oréal Paris Excellence Creme Universal Nudes je permanentná farba na vlasy s odtieňom 7U - Blond. Táto kolekcia farieb na vlasy, nazvaná "Excellence Universal Nudes," bola vytvorená s cieľom ponúknuť univerzálny odlesk, ktorý pristane všetkým tónom pleti.

Odtieň U v tejto kolekcii je zaujímavou kombináciou studených a teplých odleskov, ktoré sú navrhnuté tak, aby ladi s rôznymi podtónmi pleti. Táto inovatívna kombinácia farieb umožňuje dosiahnuť prirodzene vyzerajúci výsledok, ktorý podčiarkne individuálnu krásu a tón pleti každého jednotlivca.

Odtieň 7U - Blond je určený pre ženy, ktoré preferujú svetlšie odtiene vlasov. Vďaka univerzálnemu odlesku by farba mala ladiť s rôznymi tónmi pleti, čo umožňuje viac možností pri výbere farby vlasov, ktorá najlepšie vyhovuje každej osobe.

L'Oréal Paris Excellence Creme Universal Nudes je navrhnutý tak, aby poskytoval dlhotrvajúci efekt a zároveň zlepšoval kondíciu vlasov počas farbenia. Farba by mala poskytnúť žiarivý a prirodzený vzhľad vlasov, ktorý bude pôsobiť harmonicky s tónom pleti.

Tento produkt je vhodný pre ženy, ktoré hľadajú nový odtieň blond farby na vlasy s univerzálnym odleskom, ktorý pristane každému tónu pleti, a chcú dosiahnuť prirodzený a elegantný vzhľad svojich vlasov.

Po - PIA 08:00 - 18:00