LOREAL EXCELLENCE CREME HNEDÁ 4U

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
7,59
Bez DPH 6,33

LOREAL EXCELLENCE CREME HNEDÁ 4U

Nová kolekcia farieb na vlasy Excellence Universal Nudes od značky L'Oréal Paris prichádza s jedinečným konceptom, ktorý dokonale pristane všetkým tónom pleti. Táto kolekcia farieb vyniká svojím univerzálnym odleskom nazvaným "Odlesk U", ktorý je založený na spojení studených a teplých odleskov.

Dôležitou vlastnosťou Odlesku U je jeho schopnosť ladiť so všetkými podtónmi pleti, čo umožňuje dosiahnuť prirodzený a harmonický výsledok farbenia. Nezáleží na tom, či máte studený, teplý alebo neutrálny podtón pleti, farby z kolekcie Excellence Universal Nudes sa prispôsobia vašim individuálnym charakteristikám, aby ste dosiahli skutočne šitú farbu, ktorá vám bude lichotiť.

S touto inovatívnou kolekciou môžete byť istí, že farba na vašich vlasoch bude vyzerajúť prirodzená a dokonale sladí sa s vašou pleťou. Kombinácia rôznych odleskov a tónov vytvorí úchvatný výsledok, ktorý zdôrazní vašu krásu a sebavedomie. Vyskúšajte novú kolekciu Excellence Universal Nudes od L'Oréal Paris a doprajte svojim vlasom výnimočnú starostlivosť a štýl.

Po - PIA 08:00 - 18:00