Akcia
LOREAL EXCELLENCE TMAVÁ HNEDÁ 3U Teta leták

LOREAL EXCELLENCE TMAVÁ HNEDÁ 3U

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
Zľava 7%
6,99 7,59
Bez DPH 5,83

LOREAL EXCELLENCE TMAVÁ HNEDÁ 3U

L'Oréal Paris Excellence Creme Universal Nudes je permanentná farba na vlasy s odtieňom 3U - Tmavá hnedá. Podobne ako som už spomenul, táto kolekcia farieb na vlasy, s názvom "Excellence Universal Nudes," bola vyvinutá tak, aby ponúkla univerzálny odlesk, ktorý pristane všetkým tónom pleti.

Odtieň U v tejto kolekcii je zaujímavou kombináciou studených a teplých odleskov, ktoré sú navrhnuté tak, aby ladi s rôznymi podtónmi pleti. Táto inovatívna kombinácia farieb umožňuje dosiahnuť prirodzene vyzerajúci výsledok, ktorý podčiarkne individuálnu krásu a tón pleti každého jednotlivca.

L'Oréal Paris Excellence Creme Universal Nudes s odtieňom 3U - Tmavá hnedá by mala byť vhodná pre tých, ktorí preferujú tmavšie odtiene vlasov. Sľubuje, že farba bude harmonicky ladiť s ich tónom pleti a vytvorí prirodzený a elegantný vzhľad vlasov.

Táto farba by mala byť trvalá, čo znamená, že poskytne dlhotrvajúci efekt, a zároveň by mala byť dostatočne obohatená o starostlivosť o vlasy, aby sa minimalizovalo poškodenie a zlepšila sa celková kondícia vlasov.

Po - PIA 08:00 - 18:00