LISTERINE UV GINGER A LIME 500ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
4,69
Bez DPH 3,91

LISTERINE UV GINGER A LIME 500ML

Listerine ústna voda Ginger&Lime 500 ml je skvelým spôsobom, ako sa postarať o svoju ústnu hygienu a zabezpečiť si svieži dych a zdravé ďasná. Táto ústna voda ponúka niekoľko výhod pri svojom pravidelnom používaní:

  • Boj proti baktériám: Listerine Fresh Ginger & Lime ústna voda účinne bojuje proti baktériám, ktoré vytvárajú zubný povlak a môžu spôsobovať zápal ďasien. Je to dôležité pre udržanie zdravia zubov a ďasien.
  • Posilňovanie zubnej skloviny: Obsah fluoridu v tejto ústnej vode pomáha posilniť zubnú sklovinu, čo prispieva k prevencii zubného kazu a zlepšeniu celkovej zdravotnej kondície ústnej dutiny.
  • Osvieženie dychu: Ginger&Lime príchuť tejto ústnej vody zabezpečuje osvieženie dychu, čo je veľmi príjemným bonusom počas dňa.
  • Antibakteriálny účinok: Klinicky dokázaný antibakteriálny účinok Listerine prispieva k eliminácii škodlivých baktérií a udržaniu zdravého prostredia v ústnej dutine.

Je dôležité mať na pamäti, že ústna voda Listerine nie je náhradou za pravidelné čistenie zubov a používanie zubnej nitky, ale môže byť skvelým doplnkom vášho dentálneho režimu. Pravidelné používanie tejto ústnej vody vám môže pomôcť dosiahnuť lepšiu ústnu hygienu a zdravšie zuby a ďasná.

Po - PIA 08:00 - 18:00