LENOR OCEAN BREEZE A LIME 1,2L 48PD

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
4,49
Bez DPH 3,74

LENOR OCEAN BREEZE A LIME 1,2L  48PD

Aviváž Lenor Ocean Breeze & Lime sľubuje dlhotrvajúcu sviežu vôňu pre sviežu posteľnú bielizeň po dobu až 1 týždňa. Táto aviváž je charakterizovaná rastlinnou hebkosťou, dermatologicky testovaným zložením a recyklovateľným obalom.

S rastlinnou hebkosťou: Na hebkosti Lenoru sa z 85 % podieľajú prísady rastlinného pôvodu, čo zvyšuje hebkosť aviváže.

Dermatologicky testovaná: Aviváž je dermatologicky testovaná na pokožke pri kontakte s pranými tkaninami, čo znamená, že je šetrná k pokožke.

Recyklovateľná fľaša: Fľaša je vyrobená zo 100 % recyklovaných plastov (okrem viečka a obalu) a je možné ju znovu recyklovať, čo prispieva k udržateľnosti.

Sviežosť pri krátkych a studených cykloch: Aviváž zaisťuje sviežosť aj pri krátkych a studených cykloch prania, čo je výhodné pre moderné práčky s rôznymi programami.

Biologicky odbúrateľné zložky: Lenor Ocean Breeze & Lime je vyrobená zo 70 % z biologicky odbúrateľných zložiek (s výnimkou vody a anorganických solí).

Použitie aviváže je jednoduché - nalejte ju do príslušného zásobníka práčky pred začiatkom prania. Balenie obsahuje 1200 ml, čo postačuje na 48 praní. Ak hľadáte spôsob, ako oživiť svoju bielizeň sviežou vôňou s dodatočnými výhodami pre pokožku a životné prostredie, Lenor Ocean Breeze & Lime môže byť dobrou voľbou.

Po - PIA 08:00 - 18:00