LACTOVIT LACTOUREA SPEVŇUJÚCI SPRCHOVÝ GÉL 500ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
3,69
Bez DPH 3,08

LACTOVIT LACTOUREA SPEVŇUJÚCI SPRCHOVÝ GÉL  500ML

Lactovit Lactourea spevňujúci sprchový gél je vynikajúci produkt pre starostlivosť o vašu pokožku počas sprchovania. Tento sprchový gél obsahuje špeciálny komplex zložiek, ktoré majú regeneračné a spevňujúce účinky na vašu pokožku.

Kľúčové vlastnosti a výhody Lactovit Lactourea spevňujúceho sprchového gélu:

  • Komplex kyseliny mliečnej, čistej urey a kolagénu: Tieto zložky spoločne pracujú na regenerácii a spevnení pokožky. Kyselina mliečna stimuluje tvorbu kolagénu, čo prispieva k lepšej pružnosti a tónovaniu pokožky. Čistá urea pomáha udržiavať pokožku hydratovanú a zabraňuje vysušeniu. Kolagén prispieva k elasticite a pevnosti pokožky.
  • Regenerácia a spevnenie pokožky: Tento sprchový gél je navrhnutý tak, aby podporoval regeneráciu a spevnenie pokožky. Už po prvom použití môžete pocítiť zlepšenie pružnosti a tónovania vašej pokožky.
  • Vhodný pre extra suchú a hrubú pokožku: Tento sprchový gél je ideálny pre tých, ktorí majú extra suchú a hrubú pokožku. Jeho hydratačné a spevňujúce účinky pomáhajú obnoviť a zlepšiť stav pokožky.

Lactovit Lactourea spevňujúci sprchový gél je skvelou voľbou pre každodennú starostlivosť o vašu pokožku počas sprchovania. Jeho špeciálny komplex zložiek vám pomôže dosiahnuť pružnú, hydratovanú a zdravú pokožku.

 

Po - PIA 08:00 - 18:00