KUKLA ZVÁRAČSKA 7-15CLONA

Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
21,99
Bez DPH 18,33

KUKLA ZVÁRAČSKA 7-15CLONA

Zváračská kukla s UV-IR ochranou, clona 7-15

Popis produktu: Zváračská kukla je osobná ochranná pomôcka určená pre zváračov, ktorá slúži na ochranu zraku a tváre počas zvárania. Táto kukla je vybavená špeciálnou ochranou pred ultrafialovým (UV) a infračerveným (IR) žiarením.

Hlavné vlastnosti produktu:

UV-IR ochrana: Kukla je vybavená filtračným sklom, ktoré blokuje škodlivé ultrafialové a infračervené žiarenie vyprodukované pri zváraní. Toto žiarenie môže byť nebezpečné pre oči a pokožku, a preto je dôležité používať zváračskú kuklu s primeranou ochranou.

Clona 7-15: Číslo clony udáva nastaviteľný rozsah tmavosti filtru v kukle. V tomto prípade clona 7-15 znamená, že zváračská kukla má možnosť nastavenia rôznych úrovní tmavosti v rozsahu od clony 7 (pre bežné použitie) až po clonu 15 (pre zváranie s veľmi vysokým svetelným intenzitou). Táto funkcia umožňuje prispôsobiť kuklu rôznym typom zvárania a podmienkam.

Pohodlné použitie: Zváračská kukla je navrhnutá tak, aby poskytovala pohodlné a bezpečné použitie. Má nastaviteľné popruhy na uchytenie na hlave a ergonomický tvar, čo umožňuje dlhšie a pohodlné používanie počas zvárania.

Zváračské kukly s UV-IR ochranou a nastaviteľnou clonou sú dôležitou súčasťou bezpečnostného vybavenia pre zváračov. Zabezpečujú ochranu zraku pred škodlivým žiarením a umožňujú efektívne a bezpečné vykonávanie zváracích prác. Pri výbere zváračskej kukly je dôležité zohľadniť typ zvárania a úroveň ochrany, ktorú vyžadujete vzhľadom na intenzitu svetelného žiarenia.

 

Po - PIA 08:00 - 18:00