KAZETA NIVEA WOM BAG Q10 CARE TELOVÉ MLIEKO 400ML + SPRCHOVÝ GÉL 250ML + ROLL ON 50ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
16,99
Bez DPH 14,16

KAZETA NIVEA WOM BAG Q10 CARE TELOVÉ MLIEKO 400ML + SPRCHOVÝ GÉL 250ML + ROLL ON 50ML

Darčeková kazeta NIVEA WOM BAG Apricot Care je vynikajúcim darčekom pre milovníkov ovocných vôní a starostlivosti o pokožku. Obsahuje tri dôležité produkty, ktoré pokožku hydratujú a osviežujú:

  • Sprchovací gel Apricot (250 ml) : Tento sprchovací gel s vôňou marhuľ jemne čistí pokožku a obsahuje vzácne oleje, ktoré ju rozmaznávajú. Výživné zloženie zanechá kožu voňavú a hydratovanú.
  • Spevňujúce telové mlieko s Q10 (400 ml) : Toto telové mlieko obsahuje koenzým Q10 a vitamín C, ktorý dodáva bunkám energiu, zvyšuje pevnosť a pružnosť pokožky a podporuje ho regeneráciu. Navyše, má príjemnú pomarančovú vôňu.
  • Guľôčkový antiperspirant Original Care (50 ml): Tento antiperspirant chráni pred potom až 48 hodín a má unikátne zloženie s potrebným a pantenolom, ktoré chráni, posilňujú a vyživujú podpazušiu pokožku.

Tatoová kazeta je vhodným darčekom pre tých, ktorí ocenia darček vôňu marhuľov a pomeranča a zároveň hľadajú produkty, ktoré ich pokožku hydratujú a starostlivosť o ňu dbajú. Navyše, kazeta obsahuje praktickú kosmetickú tašku, ktorá sa vám bude hodit na cesty. Týmtoom môžete potešiť svojich blízkych a poskytnúť im ovocné darčeky pre ich potešenie a potešenie.

Po - PIA 08:00 - 18:00