KAZETA NIVEA MEN BAG FEELING PROTECTED ROLL ON 50ML + GÉL NA HOLENIE 200ML + BALZAM PO HOLENÍ 100ML + BALZAM NA PERY 4,8G

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
21,99
Bez DPH 18,33

KAZETA NIVEA MEN BAG FEELING PROTECTED ROLL ON 50ML + GÉL NA HOLENIE 200ML + BALZAM PO HOLENÍ 100ML + BALZAM NA PERY 4,8G

darčeková kazeta NIVEA MEN "Feeling Protected" ponúka komplexnú starostlivosť o muža a obsahuje nasledujúce produkty:

Gél na holení (200 ml) s aloe vera a provitamínom B5: Tento gél je navrhnutý pre bezpečné a pohodlné holenie. Zmäkčuje a zároveň hydratuje pokožku. Pomáha zaisťovať pohodlie počas holenia.

Balzam po holení (100 ml): Balzam po holení je určený pre upokojenie a hydratáciu pleti po holení. Pomáha zanechat pleť osviežujúcu a podporuje jej regeneráciu.

Guľôčkový antiperspirant Roll-On (50 ml) s mužnou vôňou: Tento antiperspirant poskytuje spoločnú ochranu proti pocení a zanecháva mužnú vôni. Chránim pred nepríjemným časom po dobu až 48 hodín.

Balzam na rty (4,8 g) s bambuckým máslem: Balzam na rty chráni rty pred nepriaznivými vplyvmi počasia a slnečným žiarením. Obsahuje SPF 15 na ochranu proti slnečnému žiareniu.

Tato darčeková kazeta ponúka komplexnú starostlivosť, ktorá zahŕňa starostlivosť o pleť pred, počas a po holení, ochranu pred potom a ochranu rtov. Produkty majú mužné vône a sú ideálne pre muža, ktorí uprednostňujú osvědčenú starostlivosť o pleť a telo a chcú mať cítiť a pripraviť sa na každodenné výzvy.

Po - PIA 08:00 - 18:00