KAZETA NIVEA MEN BAG ANTI-AGE HYALURON SPRCHOVÝ GÉL 250ML +BALZAM PO HOLENÍ 100ML + PLEŤOVÝ KRÉM 50ML

Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
24,99
Bez DPH 20,83

KAZETA NIVEA MEN BAG ANTI-AGE HYALURON SPRCHOVÝ GÉL 250ML +BALZAM PO HOLENÍ 100ML + PLEŤOVÝ KRÉM 50ML

Sada je ideálnym darčekom pre muža, ktorý sa stará o svoju pleť a začína si všímať vrások. Produkty obsahujú kyselinu hyalurónovú, ktorá má výborné vlastnosti pre hydratáciu a vyhladzovanie pleti. Sada obsahuje niekoľko produktov, ktorým pomôžete udržať mladistvý a zdravý vzhľad pokožky:

Sprchovací gél Protect & Care s aloe vera: Tento sprchovací gél hydratuje pokožku a má upokojujúce účinky vďaka obsahu aloe vera. Je vhodný pre tvár, telo a vlasy. Navyše poskytuje mužskú vôni a vieru, ktorá vydrží aj po usušení.

Balzam po holení: Tento balzam je určený na upokojenie podráždenej pokožky po holení a súčasne pôsobí proti známemu starnutiu. Pomôže udržať pokožku v dobrom stave a chrániť ji pred predčasným stárnutím.

Hydratačný krém s kyselinou hyalurónovou a retinolom: Tento krém obsahuje kyselinu hyalurónovú, ktorá vyhladzuje vrásky a hydratuje pleť.

Táto darčeková sada nezahrnuje iba výbornú starostlivosť o pleť, ale tiež dbá na životné prostredie - fflaša sprchového gélu je vyrobená zo 100 % recyklovaného hliníka. Je to ideálny darček pre muža, ktorý si chce zachovať svoju pleť v kondici a zároveň podporovať udržitelnost životného prostredia.

Po - PIA 08:00 - 18:00