KAZETA ADIDAS MEN UEFA BEST OF THE BEST VODA PO HOLENÍ 100ML + SPRCHOVÝ GÉL 250ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
11,99
Bez DPH 9,99

 KAZETA ADIDAS MEN UEFA BEST OF THE BEST VODA PO HOLENÍ 100ML + SPRCHOVÝ GÉL 250ML

Darčeková kazeta Adidas UEFA Champions League Best of The Best obsahuje dva produkty pre mužov, ktoré môžu byť výborným darčekom alebo doplnkom osobnej starostlivosti. Táto sada zahŕňa:

  1. Adidas UEFA Champions League Best of The Best voda po holení (100 ml) : Táto voda po holení má korenisto-aromatickú vôňu, ktorá je charakteristická svojou odvážnou kombináciou energickej mäty a šumivého korenia na aromatickom mužnom základe. Táto vôňa je určená na použitie po holení a pomáha zabezpečiť, že pokožka je zjemnená a svieža.
  2. Adidas UEFA Champions League sprchový gél (250 ml) : Tento sprchový gél je ideálny na ranné alebo večerné osviežujúce sprchy. Obsahuje rovnakú vôňu ako voda po holení, čo umožňuje zosilniť pocit sviežosti a športového nadšenia. Pomáha tiež posilňovať pokožku.

Vôňa v týchto produktoch je opísaná ako aromatický typ, spájajúci prvky fougerového a orientálneho typu. Tu sú hlavné komponenty vône:

  • Hlava : Bergamot, Jablko, Rozmarín
  • Srdce : Jazmín, Koriander, Pelargónia
  • Základ : Pačuli, Pižmo, Tonka fazuľa

Celkovo je táto darčeková kazeta vhodná darčekom pre mužov, ktorí majú radi športový a dynamický štýl života a chcú cítiť príjemnú vôňu po holení a sprchovaní.

 

 

Po - PIA 08:00 - 18:00