KAZETA ADIDAS MEN PURE GAME SPRCHOVÝ GÉL 250ML + DEODORANT 150ML + TOALTNÁ VODA 50ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
13,99
Bez DPH 11,66

KAZETA ADIDAS MEN PURE GAME SPRCHOVÝ GÉL 250ML + DEODORANT 150ML + TOALTNÁ VODA 50ML 

Táto darčeková kazeta Adidas Pure Game obsahuje tri produktové položky s rovnako vôňou, čo vytvára komplexný zážitok pre mužov, ktorí majú radi túto konkrétnu vôňu. Tu je viac informácií o jednotlivých položkách v tejto sade:

  • Adidas Pure Game toaletná voda (50 ml) : Táto toaletná voda je hlavným produktom sady a ponúka vôňu, ktorá je inšpirovaná Juhoafrickou republikou. Kombinuje intenzívne drevité tóny s mužným a iskrivým charakterom. Toaletná voda je vhodná na denné nosenie a pomáha cítiť sa dobre a dobre.
  • Adidas Pure Game Deodorant sprej (150 ml) : Tento deodorant sprej je určený na poskytovanie ochrany pred potením a zároveň na dodanie príjemnej vône. Má rovnakú vôňu ako toaletná voda Adidas Pure Game, čo umožňuje zosilniť pocit sviežosti po celý deň.
  • Adidas Pure Game sprchový gél (250 ml) : Sprchový gél je vhodný na ranné alebo večerné osviežujúce sprchy. Okrem toho, že umožňuje dôkladné očistenie tela, prináša tiež rovnakú príjemnú vôňu, ktorú má toaletná voda a deodorant sprej.

Vôňa Adidas Pure Game je charakteristická svojím kombinovaným zložením, ktoré zahŕňa tieto prvky:

Hlava : bazalka, čierne korenie, grapefruit, mandarinka

Srdce : levanduľa, guajak, cyprus

Základ : tonka, kadidlo, tambati, pačuli

Celkovo je táto darčeková kazeta Adidas Pure Game vhodným darčekom pre tých, ktorí majú radi osviežujúcu vôňu s mužným charakterom. Produkty v sade majú pocit sviežosti a dobrej vôle počas celého dňa.

 

Po - PIA 08:00 - 18:00