INDULONA TELOVÉ MLIEKO ORIGINAL 400 ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
4,99
Bez DPH 4,16

INDULONA TELOVÉ MLIEKO ORIGINAL 400 ML

Indulona Hydratačné telové mlieko ORIGINAL je nový rad telových mliek a krémov, ktorý prináša intenzívnu starostlivosť a dlhotrvajúcu hydratáciu pokožke. Tento produkt je obohatený o populárne kozmetické ingrediencie, ktoré poskytujú prirodzenú starostlivosť a príjemný zmyslový zážitok.

Hydratačné telové mlieko ORIGINAL obsahuje kyselinu hyaluronovú, ktorá sa účinne stará o vašu pokožku a pomáha udržiavať jej prirodzenú úroveň hydratácie. Kyselina hyaluronová je známa svojou schopnosťou viazať a udržiavať vlhkosť v pokožke, čo zabezpečuje jej hydratáciu.

Ďalšou dôležitou zložkou je glycerín, ktorý podporuje zdravý vzhľad pokožky a pomáha zlepšovať jej hydratáciu. Glycerín tiež chráni pokožku pred vonkajšími vplyvmi, ktoré by mohli spôsobiť suchosť.

Hydratačné telové mlieko ORIGINAL má hodvábnú textúru, ktorá sa ľahko aplikuje a rýchlo vstrebáva do pokožky. Po použití mlieko zanecháva pokožku jemnú, vláčnu a hydratovanú.

Tento produkt poskytuje až 48 hodín hydratácie, čo znamená dlhotrvajúci účinok v udržiavaní pokožky hydratovanej. Je vhodný pre všetky typy pokožky a bol dermatologicky testovaný, čo zabezpečuje jeho bezpečnosť a vhodnosť pre použitie.

Celkovo povedané, Indulona Hydratačné telové mlieko ORIGINAL je skvelou voľbou pre intenzívnu hydratáciu a starostlivosť o pokožku. S kyselinou hyaluronovou a glycerínom poskytuje dlhotrvajúcu hydratáciu a zanecháva pokožku jemnú a vláčnu.

Po - PIA 08:00 - 18:00