INDULONA NA RUKY ALOE RYCHLE VSTREBAVANIE 50ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
1,79
Bez DPH 1,49

INDULONA NA RUKY ALOE RYCHLE VSTREBAVANIE 50ML

Indulona Krém na ruky RÝCHLE VSTREBÁVANIE je súčasťou rady krémov na ruky s inovatívnym zložením, ktoré prinášajú pokožke rúk intenzívnu starostlivosť a dlhotrvajúcu hydratáciu. Tento konkrétny krém je obohatený o Aloe vera, ktorá je známa svojimi ukľudňujúcimi, antioxidačnými a hydratačnými vlastnosťami. Obsahuje tiež vitamínový komplex, ktorý ponúka hĺbkovú výživu pre pokožku rúk.

Krém má ultraľahké nemastné zloženie, ktoré sa rýchlo vstrebáva behom niekoľkých sekúnd od aplikácie. To znamená, že krém okamžite poskytuje hydratáciu pokožke rúk a nezanecháva mastný pocit. Po použití krému bude pokožka jemná a svieža.

Indulona Krém na ruky RÝCHLE VSTREBÁVANIE poskytuje až 48 hodín hydratácie, čo znamená, že dlhotrvajúco udržuje pokožku rúk hydratovanú. Tento krém bol tiež dermatologicky testovaný, čo zabezpečuje jeho bezpečnosť a vhodnosť pre použitie.

Celkovo povedané, Indulona Krém na ruky RÝCHLE VSTREBÁVANIE je určený na poskytnutie intenzívnej starostlivosti a dlhotrvajúcej hydratácie pokožke rúk. S obsahom Aloe vera a vitamínového komplexu ponúka rýchle vstrebávanie, hydratáciu a zanecháva pokožku jemnú a sviežu.

Po - PIA 08:00 - 18:00