HEAD & SHOULDERS CITRUS FRESH 2V1 ŠAMPÓN 360 ML

Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
5,49
Bez DPH 4,58

HEAD & SHOULDERS CITRUS FRESH 2V1  ŠAMPÓN 360 ML

Head & Shoulders Citrus Fresh 2 v 1 je šampón a kondicionér proti lupinám, ktorý vám pomôže zbaviť sa lupín a poskytuje okamžité osvieženie a hĺbkovú hydratáciu. Jeho zloženie s názvom Microbiome Balance je navrhnuté tak, aby podporovalo vyvážený mikrobióm pokožky hlavy, čím sa zameriava na hlavnú príčinu vzniku lupín. Tento šampón bojuje s lupinami, zabraňuje svrbeniu a vysúšaniu pokožky a poskytuje okamžitý pocit sviežosti a dôkladnej čistoty. Pri pravidelnom používaní až 100 % bez lupín.

Zloženie tohto šampónu je dermatologicky testované a klinicky overené ako účinné, avšak dostatočne šetrné, aby bolo vhodné na každodenné používanie. Má vyvážené pH a obsahuje vitamíny a antioxidanty, ktoré prispievajú k zdraviu vlasov a pokožky hlavy. Je ideálny pre mužov aj ženy s akýmkoľvek typom vlasov.

Okrem svojich účinkov na vlasy a pokožku hlavy, tento šampón tiež dbá na životné prostredie. Fľaša je vyrobená zo 40 % recyklovaného plastu (okrem vrchnáka, farbív a prísad) a je recyklovateľná (okrem vrchnáka a v závislosti od recyklačných zariadení). Týmto spôsobom sa snažíme minimalizovať negatívny vplyv na životné prostredie a prispieť k udržateľnosti.

Head & Shoulders Citrus Fresh 2 v 1 je teda ideálnym šampónom a kondicionérom pre boj proti lupinám, poskytujúcim sviežosť, hydratáciu a zdravie vlasov a pokožky hlavy, pričom dbá aj na životné prostredie svojou recyklovateľnou fľašou a použitím recyklovaného plastu.

Po - PIA 08:00 - 18:00