Novinka
HAPPY MIMI DETSKÝ KÚPEĽ A ŠAMPÓN 250ML

HAPPY MIMI DETSKÝ KÚPEĽ A ŠAMPÓN 250ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
2,69
Bez DPH 2,24

HAPPY MIMI DETSKÝ KÚPEĽ A ŠAMPÓN 250ML

Happy Mimi detský kúpeľ a šampón je určený pre jemnú a šetrnú starostlivosť o detskú pokožku a vlasy. Jeho hlavné vlastnosti a charakteristiky zahŕňajú:

  • Šetrné zloženie: Obsahuje ošetrujúce prírodné substancie, ako je nechtík lekársky a harmanček, ktoré sú známe svojimi upokojujúcimi a hydratačnými vlastnosťami. Tieto zložky pomáhajú udržiavať pokožku a vlasy hydratované a zdravé.
  • Bez syntetických farbív a mydlových vločiek: Neobsahuje žiadne syntetické farbivá ani mydlové vločky, čo znamená, že je šetrný k detskej pokožke a minimalizuje riziko podráždenia.
  • Vhodný aj pre citlivú pokožku dospelých: Tento výrobok je vhodný nielen pre deti, ale aj pre dospelých s citlivou pokožkou, čo znamená, že môže byť použitý celou rodinou.
  • Dermatologicky testované: Bolo dermatologicky testované, čo znamená, že boli vykonané testy na pokožke, aby sa overila jeho bezpečnosť a znížilo riziko vzniku alergických reakcií.

Happy Mimi detský kúpeľ a šampón je ideálnou voľbou pre starostlivosť o citlivú detskú pokožku a vlasy. Jeho šetrné a prírodné zloženie ho robí obľúbeným výrobkom pre mnoho rodičov, ktorí dbajú na zdravie a bezpečnosť svojich detí.

 

Po - PIA 08:00 - 18:00