GUESS SEDUCTIVE EDT WOMAN 125ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
28,99
Bez DPH 24,16

GUESS SEDUCTIVE EDT WOMAN 125ML

Guess Seductive je jedinečná a toaletná voda určená pre ženy, ktorá bola predstavená v roku 2011. Táto vonná kompozícia kombinuje kvetinové drevité prvky, slabéc, že ​​značka Guess exceluje nielen vo svete módy, ale aj vo fascinujúcom svete vôní. V elegantnom flakóne je skrytá vôňa, ktorá vás okamžite osloví už pri prvom vnímaní.

Guess Seductive je kvetinovo-drevitá vôňa pre ženy, ktorá vytvára vonnú symfóniu s dotykom sviežeho ovocia. Tóny čiernej ríbezle, šťavnatej sladkej hrušky a bergamotu očarujú a pridávajú zvodný charakter. V srdci vône sa nachádzajú kvetinové tóny jazmínu, orrisu a kvetu pomarančovníka, ktoré dodávajú vôni ďalšiu dimenziu. Exotickosť vône zvýrazňuje kadidlo a záverečnú sladkú bodku tvorí vanilka.

Guess Seductive vás láka, aby ste sa ukázali vo všetkej svojej kráse. Táto toaletná voda podčiarkne vašu zvodnosť a ženskosť. Je ideálne pre tých, ktorí chcú byť pôvabní a vyniknúť svojou krásou. S Guess Seductive môžete cítiť svoju osobnosť a zanechať nezabudnuteľný dojem.

Po - PIA 08:00 - 18:00