Akcia
GLISS KUR  7 SEC ULTIMATE REPAIR TREPAIR TREATMENT EXPRESNÁ REGENERAČNÁ VLASOVÁ KÚRA 200ML Teta leták

GLISS KUR 7 SEC ULTIMATE REPAIR TREPAIR TREATMENT EXPRESNÁ REGENERAČNÁ VLASOVÁ KÚRA 200ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
Zľava 8%
7,29 7,99
Bez DPH 6,08

GLISS KUR  7 SEC ULTIMATE REPAIR TREPAIR TREATMENT EXPRESNÁ REGENERAČNÁ VLASOVÁ KÚRA 200ML

Gliss expresná regeneračná kúra 7sec Ultimate Repair 200 ml. Ide o expresnú výživu pre vlasy, ktorá poskytuje intenzívnu výživu vlasov, podobne ako klasická starostlivosť vlásenka, no s tou výhodou, že stačí nechať pôsobiť len 7 sekúnd.

Konzistencia kúry je tekutá, čo znamená, že vlasy nezaťažuje, a po aplikácii sa premieňa na jemný krém, ktorý dodá požadovanú vlasom žiarivosť a výživu bez toho, aby ich zaťažoval. Tento produkt je určený pre veľmi ťažké a suché vlasy, ktoré potrebujú intenzívnu regeneráciu a starostlivosť.

Kúra je bohatá na keratín a z čiernych periel, ktoré sú známe svojimi výživnými sérum pre vlasy. Obsahuje aj 97 % recyklovaného plastu fľaši, čo je pozitívny krok v snahe o udržateľnosť a environmentálnu zodpovednosť.

Výrobok Gliss 7s Ultimate Repair sľubuje až o 90 % menej poškodených vlasov pri česaní, čo je jeho účinnosť v obnove a posilnení vlasov. Navyše, kúra nie je umelo farbivá, čo je pre niektoré dôležité dôležité.

Celkovo ide o účinnú vlasovú starostlivosť, ktorá je vhodná pre vlasy s vysokou potrebou regenerácie a výživy. Motto značky "Rob, čo miluješ. Gliss sa stará." povedal, že tento produkt sa stará o vaše vlasy, aby ste sa mohli venovať svojim obľúbeným veciam s dôverou v krásne a zdravé vlasy.

Po - PIA 08:00 - 18:00