GARNIER PURE PLEŤOVÉ SÉRUM AHA +BHA CHARCOAL PROTI NEDOKONALOSTIAM 30ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
10,89
Bez DPH 9,08

GARNIER PURE PLEŤOVÉ SÉRUM AHA +BHA CHARCOAL PROTI NEDOKONALOSTIAM 30ML 

Pure Active sérum proti nedokonalostiam AHA + BHA CHARCOAL je formulované s 4 % obsahom aktívnych látok, ako je [NIACÍNAMID + AHA + BHA], ktoré poskytujú rôznorodé výhody pre pokožku.

NIACÍNAMID (Vitamín B3): Má protizápalové a zjednocujúce účinky. Pomáha redukovať vyrážky a podporuje celkovú zdravú pokožku.

AHA (Alfa hydroxy kyseliny): Exfoliačné vlastnosti AHA pomáhajú odstrániť odumreté bunky a obnoviť povrch pleti. To zanecháva pokožku hladšiu a svetlejšiu.

BHA (Beta hydroxy kyseliny): Pomáha v boji proti nedokonalostiam a redukuje viditeľnosť pórov. Má exfoliačné vlastnosti a pomáha udržiavať čistotu pleti.

AKTÍVNE UHLIE: Prírodná zložka, ktorá pomáha vyčistiť a zmatniť pleť. Aktívne uhlie je známe svojimi absorpčnými vlastnosťami a schopnosťou absorbovať nadbytočné oleje.

Sérum je vhodné pre všetky typy pleti, vrátane citlivej pleti. Jeho cieľom je redukovať vyrážky, výskyt škvŕn a nedokonalostí, zároveň obnovovať povrch pleti. Používaním tohto séra môžete dosiahnuť hladkú a jednotnejšiu pleť.

Po - PIA 08:00 - 18:00