Akcia
GARNIER PURE DEEP ČISTIACI GÉL 250ML Teta leták

GARNIER PURE DEEP ČISTIACI GÉL 250ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
Zľava 20%
4,79 5,99
Bez DPH 3,99

Garnier Pure Active hydratačný čistiaci gél proti nedokonalostiam 250 ml

Hydratačný gél Garnier Pure Active je váš tajný spojenec v boji proti nedokonalosti pleti. Tento vysoko účinný gél je obohatený o kyselinu hyalurónovú, ceramidy a íl, čo ho robí ideálnym pre hlboké čistenie a hydratáciu vašej pleti.

Hlavné vlastnosti:

  • Kyselina hyalurónová: Táto aktívna látka je známa svojimi hydratačnými predmetmi. udržiavať pokožku hydratovanú a zároveň ju chráni pred ochranou.
  • Niacínamid: Tento zázračný zložka preniká hlboko do kože a podporuje jej ochrannú funkciu. Hydratuje pokožku a viditeľne zmierňuje rozšírené póry, čo zanecháva vašu pleť hladkú a žiarivú.
  • Íl: Íl pomáha odstraňovať nečistoty z pokožky a intenzívne čistiť póry, čím zabraňuje vzniku nových nedokonalostí.
  • 250 ml balenie: Toto balenie má ideálnu veľkosť pre každodenné použitie a poskytuje vám dlhodobú starostlivosť o pleť.
  • Hydratačný čistiaci gél Garnier Pure Active je taký, aby bol šetrný k výrobku, ale zároveň odolal proti nečistotám a nedokonalostiam. Používanie tohto gélu vám pravidelne pomáha udržiavať pleť čistú, hydratovanú a zdravú.

Dodajte svojej pleti potrebnú starostlivosť a objednajte si Garnier Pure Active hydratačný čistiaci gél ešte dnes. Vaša pleť si zaslúži najväčšiu starostlivosť.

 

Po - PIA 08:00 - 18:00