Akcia
GARNIER MICELLAR PURFYING JELLY WATER SKIN CHARCOAL 400ML Teta leták

GARNIER MICELLAR PURFYING JELLY WATER SKIN CHARCOAL 400ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
Zľava 13%
6,49 7,49
Bez DPH 5,41

Garnier Pure Active micelárna voda s gélovou textúrou s aktívnym uhlím 400 ml

Garnier Pure Active micelárna voda s gélovou textúrou je skvelým pomocníkom v starostlivosti o pleť pre všetky, kto bojuje s nedokonalosťou a čiernym telom. Tato micelární voda je obohatená o aktívne uhlie a kyselinu salicylovou, ktorá pomáha vyčistiť pleť, redukovať nedokonalosti a zbaviť sa čiernych bodov.

Hlavné vlastnosti:

  • Aktívne uhlie: Aktívne uhlie je známe svojimi absorpčnými schopnosťami. Pomáha priťahovať nečistoty a nadmerný maz ako magnet, a bez námahy je potrebné získať.
  • Kyselina salicylová: Kyselina salicylová je účinný exfoliant, ktorý odstraňuje odstránenie kožných buniek a pórov. Tým sa zabráni vzniku nových nedokonalostí.
  • Micely: Micely sú malé častice, ktoré priťahujú nečistoty a make-up, a to bez potreby tření. Vďaka nim je odličovanie jednoduché a šetrné k pokožke.
  • 400 ml balenie: Toto balenie má ideálnu veľkosť pre dlhodobé používanie a poskytnete vám dostatečnou zásobu myši.

Garnier Pure Active micelární voda s gélovou textúrou je určená pre všetky typy pleti, najmä pre tých, ktorí trpia nedokonalosťou, čiernym telom a nadmerným mazom. Používate túto micelárnu vodu, ktorá vám pomôže udržiavať pleť čistú, sviežu a zdravú.

Prečo si neurobiť radosť a objednať si Garnier Pure Active micelárnu vodu s gélovou textúrou s aktívnym uhlím ešte dnes? Vaša pleť si zaslúži tú najlepšiu starostlivosť.

Po - PIA 08:00 - 18:00