FESTA VRTÁK VIDIOVÝ SDS+ 12X350 4-BRITY

Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
2,79
Bez DPH 2,33

FESTA VRTÁK VIDIOVÝ SDS+ 12X350 4-BRITY

Ide o kvalitný a výkonný vrták s veľmi užitočnými vlastnosťami pre príklepové vŕtanie tvrdých materiálov. Podľa opisu ide o vrták FESTA SDS+ s nasledujúcimi vlastnosťami:

Štvorbritvový dizajn: Vrták je vybavený štyrmi reznými brity, čo umožňuje lepšie rozloženie tlaku a znižuje vibrácie pri vŕtaní na veľké dĺžky. To zabezpečuje vyššiu presnosť a efektivitu vŕtania.

Karbidové plátky: Plátky vrtáka sú vyrobené zo spekaných karbidov vysokej tvrdosti, čo zaručuje ich odolnosť voči opotrebeniu a zvyšuje schopnosť znášať vysoké teploty počas vŕtania tvrdých materiálov.

Spájkovanie pri vysokých teplotách: Plátky sú spájkované pri teplote cez 1000 °C, čo zabezpečuje ich pevné spojenie s vrtákom a lepšiu znášanlivosť vysokých teplôt počas intenzívneho vŕtania.

 

Všestranné použitie: Vrták je vhodný pre príklepové vŕtanie rôznych tvrdých materiálov, vrátane mramoru, kamena, keramiky, tehál, betónu a iných.

 

Skrutkovice pre rýchly odvod odvŕtaného materiálu: Tvar skrutkovice umožňuje efektívne odvádzanie odvŕtaného materiálu, čo prispieva k rýchlosti a efektivite vŕtania.

 

Uchytenie SDS+: Vrták je vybavený systémom uchytenia SDS+, čo umožňuje rýchlu výmenu nástrojov a je kompatibilný s príslušenstvom s týmto typom uchytenia.

 

Tento vrták je ideálny pre profesionálnych používateľov, remeselníkov a majstrov, ktorí vykonávajú práce, kde je potrebné vŕtať do tvrdých a odolných materiálov s vysokou presnosťou a efektivitou.

Po - PIA 08:00 - 18:00