FESTA TAVNÁ PIŠTOĽ VEĽKÁ 60W

Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
5,99
Bez DPH 4,99

FESTA TAVNÁ PIŠTOĽ VEĽKÁ 60W

FESTA veľká tavná lepiaca pištoľ s výkonom 60W je nástroj určený pre ľahké priemyselné i profesionálne využitie. Táto pištoľ je vhodná na použitie v rôznych prostrediach, ako sú kancelárie, domácnosti, školy a podobne. Je určená pre aplikáciu v rôznych oblastiach, ako sú modelovanie, umenie, remeslá a výroba hračiek. Taktiež je vhodná na lepenie umelých a slamených kvetín, vianočných stromčekov, papiera, dreva, kovu a ďalších materiálov.

Pištoľ má ergonomický dizajn s tvarovanou rukoväťou a pevným nasadzovacím stojanom, čo prispieva k pohodlnému a stabilnému uchopeniu pri práci. Presné ovládanie a rýchly ohrev zabezpečujú efektívne použitie lepiacej pištole. Na taviace tyčinky používa pištoľ tavné tyčinky s priemerom 11mm.

Doba predhriatia pištole je približne 3-5 minút, čo umožňuje rýchly nástup práce. Tavná pištoľ dosahuje tok lepidla v množstve 14-16 gramov za minútu, čo umožňuje rovnomerné a kontrolované lepenie.

Technické špecifikácie:

Napájanie: 230V / 50Hz

Výkon: 60W

Doba predhriatia: 3-5 minút

Použitie tavných tyčiniek s priemerom 11 mm

Tok lepidla: 14-16 gramov za minútu

Táto tavná pištoľ je balená v ochrannom blistri, čo zabezpečuje bezpečné prepravenie a skladovanie. Jej využitie je široké a môže byť užitočná pre remeselníkov, umelcov, študentov, ale aj pre domáce použitie na rôzne lepiace práce.

 

Po - PIA 08:00 - 18:00