FESTA ŠPACHTĽA DREVENÁ RUKOVÄŤ 40MM

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
2,29
Bez DPH 1,91

FESTA ŠPACHTĽA  DREVENÁ RUKOVÄŤ 40MM

 

Špachtľa oceľová FESTA s drevenou rukoväťou

Popis tovaru:

  • Typ: Špachtľa oceľová
  • Značka: FESTA
  • Materiál brita: Oceľový brit - brúsený
  • Materiál rukoväte: Drevená rukoväť, nitovaná

Popis: Táto špachtľa je určená pre maliarske práce a je vybavená brúseným oceľovým britom, ktorý je kvalitný a odolný. Značka FESTA je známou značkou, ktorá zaručuje kvalitu a spoľahlivosť svojich nástrojov.

Špachtľa má drevenú rukoväť, ktorá poskytuje pevný a pohodlný úchop pri práci. Rukoväť je nitovaná, čo zabezpečuje spoľahlivé spojenie s britom, čím sa zaručuje dlhá životnosť nástroja aj pri náročnejších úlohách.

Oceľový brit je brúsený, čo znamená, že má hladký a ostrý povrch, čo uľahčuje nanášanie farieb a hladké rozotieranie povrchu. Táto špachtľa je ideálna na vyplňovanie trhlín, nerovností a iných povrchových úprav pri maľovaní.

Je vhodná pre profesionálne maliarske práce ale aj pre hobby použitie v domácnosti. Drevená rukoväť pridáva nástroju prírodný a tradičný vzhľad.

Upozornenie: Pri používaní špachtľe oceľovej dbejte na bezpečnostné opatrenia a chráňte si ruky pred možnými zraneniami.

Táto špachtľa oceľová s drevenou rukoväťou od značky FESTA je kvalitným nástrojom pre maliarske práce. Oceľový brúsok s hladkým povrchom umožňuje presné a efektívne nanášanie farieb, a drevená rukoväť zabezpečuje pohodlný úchop a trvanlivosť nástroja. Je to skvelá voľba pre všetkých, ktorí vyžadujú spoľahlivú a efektívnu špachtľu pre dokonalé maľovanie.

Po - PIA 08:00 - 18:00