FESTA SADA VRTÁKOV TITAN 19KS

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
11,95
Bez DPH 9,96

FESTA SADA VRTÁKOV TITAN 19KS

Sada vrtákov FESTA HSS TITAN do kovu obsahuje 19 kusov vrtákov s rozmermi od 1 mm do 10 mm s krokom 0,5 mm. Tieto vrtáky sú určené na vŕtanie do kovových materiálov.

HSS (High-Speed Steel) je vysokorýchlostná oceľ, ktorá je známa svojou tvrdosťou a odolnosťou voči opotrebeniu pri vŕtaní tvrdých materiálov, ako sú kovy. TITAN označuje ochrannú vrstvu TiN (titanium nitrid) nanesenú na povrch vrtákov. Táto vrstva poskytuje dodatočnú ochranu proti oteru a opotrebeniu, čo zvyšuje životnosť vrtákov.

Sada vrtákov je vybavená vrtákmi typu DIN 338, čo znamená, že majú štandardizovaný tvar a veľkosť, čo uľahčuje ich použitie s rôznymi skrutkovými strojmi a sústruhy. Vrtáky majú taktiež tzv. typ RN (right-hand twist), čo znamená, že majú správny smer otáčania, čo zabezpečuje efektívne vŕtanie.

Vďaka svojej presnosti a dobrému centrovaniu sú tieto vrtáky vhodné pre rôzne aplikácie, kde je potrebné dosiahnuť vysokú kvalitu a presnosť vŕtania do kovových materiálov. Tieto vrtáky môžu byť užitočné pre remeselníkov, majstrov, ale aj profesionálne dielne a priemyselné závody.

Po - PIA 08:00 - 18:00