ELSEVE ŠAMPÓN NÁHRADNÁ NÁPLŇ DREAM LONG 500ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
5,39
Bez DPH 4,49

ELSEVE ŠAMPÓN NÁHRADNÁ NÁPLŇ DREAM LONG 500ML

L'Oréal Paris Elseve Dream Long obnovujúci šampón je vyrobený pre jemné čistenie, umývanie a zlepšovanie kvality vlasov. Tu sú dôležité informácie o tomto šampóne:

Účinky:

Jemné čistenie: Šampón šetrné čistenie vlasov, prečítajte si ich a pripravujem ich o ďalšiu starostlivosť.

Vyživujúci kokteil: Obsahuje vyživujúci kokteil s ricínovým olejom a rastlinným keratínom. Ricínový olej prispieť k hydratácii vlasovej pokožky a pokožky hlavy, zatiaľ čo rastlinný keratín môže poskytnúť potrebnú výživu pre zlepšenie zdravia vlasov.

Cieľová skupina:

Dlhé a poškodené vlasy: Šampón je určený pre dlhé vlasy, ktoré môžu byť náchylné na poškodenie. Jeho je cieľom obnoviť vitalitu a zdravý lesk dlhým vlasom.

Eko náhradná náplň:

Menej plastu: Balenie šampónu je označené ako eko náhradná náplň, čo znamená, že obsahuje o 80 % menej plastov. Týmto prístupom môže prispieť k zníženiu environmentálnych dopadov.

Objem celého: Šampón Elseve Dream Long je dostupný v balení s objemom 500 ml, čo poskytuje množstvo produktu na dlhodobé používanie.

Celkovo je Elseve Dream Long obnovujúci šampón od L'Oréal Paris navrhnutý tak, aby poskytoval vyživujúcu starostlivosť o dlhé a poškodené vlasy, a to s ohľadom na environmentálnu udržateľnosť.

 

 

 

 

 

Po - PIA 08:00 - 18:00