ELSEVE MASKA HYALURON PLUMP 72H HYDRATAČNÁ 300ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
5,49
Bez DPH 4,58

ELSEVE MASKA  HYALURON PLUMP 72H HYDRATAČNÁ 300ML

L'Oréal Paris maska ​​Hyaluron Plump 72H je skvelým produktom pre starostlivosť o vaše vlasy. Táto hydratačná maska ​​s obsahom hyalurónovej kyseliny je navrhnutá tak, aby ste dostali potrebnú hydratáciu s plnou náplňou.

S obsahom kyseliny hyalurónovej, ktorá je prirodzenom zložkou nášho tela, táto maska ​​poskytuje vlasom okamžitú a dlhotrvajúcu hydratáciu. Kyselina hyalurónová je väzba viazať až 1000 krát svoju hmotnosť vo vode, čo znamená, že pomáha vlasom udržiavať optimálnu hydratáciu a plnosť.

Po použití masky L'Oréal Paris Hyaluron Plump 72H môžu byť vaše vlasy až 10-krát viac hydratované a až do 72 hodín*. Táto dlhotrvajúca hydratácia zanechá vaše vlasy hebké, lesklé a plné života.

Maska je navyše navrhnutá tak, aby nezaťažovala vaše vlasy. Je vhodná pre rôzne typy vlasov a poskytujem vám intenzívnu starostlivosť bez toho, aby vaše vlasy pôsobili ťažko alebo mastne.

Ak tiež, ako váš spôsob dopriať intenzívnu a plnosť, LOréal Paris masku Hyaluron Plump hydrata72H je skvelou úpravou. S obsahom kyseliny hyalurónovej pomôže vašim vlasom znovu získať živý a hydratovaný vzhľad.

Po - PIA 08:00 - 18:00