Akcia
ELLIE ODLIČOVACIE TAMPÓNY MAXI 40KS Teta leták

ELLIE ODLIČOVACIE TAMPÓNY MAXI 40KS

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
Zľava 23%
0,99 1,29
Bez DPH 0,83

ELLIE ODLIČOVACIE TAMPÓNY MAXI 40KS

Kozmetické vatové vankúšiky určené na každodennú starostlivosť o pokožku tváre, krku a dekoltu. Tieto vankúšiky sa vyznačujú vysokou absorpčnou schopnosťou a sú navrhnuté tak, aby boli vhodné pre bežné použitie.

Tieto vatové vankúšiky sú ideálne na odstraňovanie make-upu, čistenie pokožky a aplikáciu kozmetických produktov. Ich kvalita zaručuje, že budú spoľahlivo absorbovať tekutinu a zároveň budú mäkké a jemné k pokožke.

Použitie týchto vankúšikov je širokého spektra. Môžu sa používať na odstránenie make-upu, čistenie tváre počas ranných a večerných rutín starostlivosti o pleť, aplikáciu toniká, čistiaceho mlieka alebo iných kozmetických prípravkov.

Vankúšiky sú dostatočne mäkké a jemné, čo umožňuje ich použitie na citlivé oblasti ako tvár, krk a dekolt. Vďaka ich vysokému výkonu a spoľahlivosti sú skvelým pomocníkom pri každodennej starostlivosti o vašu pokožku.

Celkovo sú tieto kozmetické vatové vankúšiky ideálne pre každodenné použitie a pomáhajú udržiavať vašu pokožku zdravú a čistú.

Po - PIA 08:00 - 18:00