DOVE SPRCHOVÝ GÉL MEN SPORT CARE 400ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
3,99
Bez DPH 3,33

DOVE SPRCHOVÝ GÉL MEN SPORT CARE 400ML

Dove sprchový gél Men Sport Care je navrhnutý špeciálne pre mužov, ktorí sú aktívni a športujú. Tento výrobok poskytuje komplexnú starostlivosť o pokožku, zanechávajúc ju čistú, osvieženú a pripravenú na ďalšiu aktivitu.

S jeho intenzívnym a osviežujúcim arómou cítiť sa energizovaný a pripravený na nový deň alebo tréning. Jeho formulácia je obohatená o hydratačné zložky, ktoré pomáhajú udržiavať prirodzenú vlhkosť pokožky a chrániť ju pred vysušovaním.

Dove Men Sport Care sprchový gél sa ľahko nanáša a vytvára jemnú a bohatú penou, ktorá jemne čistí pokožku a odstraňuje nečistoty. Jeho dlhotrvajúca vôňa zanecháva pocit sviežosti a dojmu čistoty na pokožke.

Okrem toho, tento sprchový gél je šetrný k pokožke a je dermatologicky testovaný, čo znamená, že je vhodný aj pre citlivú pokožku. Je balený v praktickom obale s objemom 400 ml, čo zaručuje dlhodobé používanie a dostatočné zásoby pre vašu osobnú starostlivosť.

Dove Men Sport Care sprchový gél je ideálnym spoločníkom pre aktívnych mužov, ktorí si potrpia na čistotu, osvieženie a zdravú pokožku. Jeho výkonné zloženie a príjemná vôňa ho robia neodmysliteľnou súčasťou vašej dennodennej sprchovej rutiny.

Po - PIA 08:00 - 18:00