Akcia
DOVE DEODORANT  ADVANCED WOMEN CUCUMBER & GREEN TEA 150ML Teta leták

DOVE DEODORANT ADVANCED WOMEN CUCUMBER & GREEN TEA 150ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
3,99
Bez DPH 3,33

DOVE DEODORANT  ADVANCED WOMEN CUCUMBER & GREEN TEA 150ML

Antiperspirant Dove Advanced Care sprej s vôňou Uhorka je produkt vyrobený na poskytovanie dlhodobej ochrany pred potom a zápachom, zároveň minimalizuje riziko vytvárania bielych škvŕn na oblečenie. Tu je niekoľko významných vlastností tohto antiperspirantu:

  • 72-hodinová ochrana: Dove Advanced Care Uhorka antiperspirant poskytuje až 72-hodinovú ochranu pred potom a zápachom. To znamená, že môžete mať istotu, že ostanete suchí a svieži počas celého dňa.
  • Technológia Triple Moisturizing: Tento antiperspirant využíva Triple Moisturizing, ktorý obsahuje tri rôzne hydratačné prvky. Tieto zložky podporujú vašu pokožku hydratovanú a chráni ju pred poškodením, čo je veľmi užitočné po holení.
  • Hydratácia pokožky: Táto receptúra tiež pomáha udržiavať vašu pokožku a chráni ju pred odparovaním. To znamená, že vaša pokožka bude nielen chránená pred potom, ale aj hydratovaná a zjemnená.

Celkovo ide o produkt, ktorý kombinuje efektívnu ochranu proti potu a zápachu s ošetrujúcimi prípravkami pre jemnú a hydratovanú pokožku. Je vhodný pre tých, ktorí si chcú dovoliť nosiť rôzne farby oblečenia a cítiť sebaisto počas celého dňa. Vôňa uhorky môže pridať do vášho každodenného rituálu osviežujúcu a príjemnú vôňu.

Po - PIA 08:00 - 18:00