DERMACOL MASKA NA NOHY V PONOŽKÁCH EXFOLIAČNÁ

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
4,59
Bez DPH 3,83

DERMACOL MASKA NA NOHY V PONOŽKÁCH EXFOLIAČNÁ

Exfoliačná maska na nohy v ponožkách je produkt určený na účinnú exfoliáciu stvrdnutej a hrubej kože na chodidlách. Tu je viac informácií o tejto maske:

Benefity:

  • Účinne exfoliuje stvrdnutú a hrubú kožu na chodidlách.
  • Zmäkčuje, hydratuje a regeneruje pokožku.
  • Urýchľuje proces obnovy pokožky.
  • Zjemňuje drsnú textúru pokožky.

Popis: Exfoliačná maska na nohy v ponožkách je určená na starostlivosť o vaše nohy v pohodlí vášho domova. Obsahuje prírodné rastlinné kyseliny a kyselinu salicylovú, ktoré účinne odstraňujú odumreté bunky a stvrdnutú kožu na chodidlách. Urea a bambusový extrakt potom hĺbkovo hydratujú suchú pokožku a podporujú jej regeneráciu. Táto exfoliačná maska má vyhladzujúci a zjemňujúci účinok, ktorý pokožku zanechá jemnou a hebkou.

Použitie:

  • Nohy si umyte a osušte.
  • Vyberte ponožky z obalu a nasaďte ich na nohy. Upevnite pomocou lepiaceho prúžku.
  • Nechajte masku pôsobiť 60 - 90 minút.
  • Po uplynutí tohto času umyte zvyšky masky.
  • Odlupovanie odumretej pokožky sa zvyčajne prejaví po 3-7 dňoch. V tomto období nepoužívajte žiadne ďalšie exfoliačné prípravky.
  • Pre udržanie optimálneho stavu pokožky nôh sa odporúča používať masku raz mesačne.

Výsledok: Použitím exfoliačnej masky na nohy v ponožkách dosiahnete dokonale hebké a jemné chodidlá. Tento produkt pomôže zmierniť hrubosť a stvrdnutie pokožky na chodidlách, zanechávajúc ich zdravé a revitalizované.

Vonkajšia jednotka meteostanice slúži na zber dát z okolia a ich následné odoslanie hlavnej jednotke meteostanice, kde sú tieto dáta vyhodnocované a zobrazované. Vonkajšia jednotka je umiestnená vonku, zvyčajne na vonkajšej stene budovy alebo na mieste, kde môže byť v kontakte s vonkajším prostredím.

Táto vonkajšia jednotka obsahuje senzory na meranie rôznych meteorologických parametrov, ako sú teplota, vlhkosť, atmosférický tlak a ďalšie. Tieto senzory sú schopné snímať zmeny v týchto parametrách a prevádzať ich na elektrické signály, ktoré sú následne odosielané hlavnej jednotke.

Hlavná jednotka meteostanice je umiestnená vnútri budovy a slúži na zobrazovanie, ukladanie a vyhodnocovanie dát z vonkajšej jednotky. Táto hlavná jednotka môže mať displej, na ktorom sú zobrazované aktuálne dáta ako teplota, vlhkosť, tlak, predpoveď počasia a ďalšie. Okrem toho môže mať aj ďalšie funkcie ako budík, históriu dát, možnosť pripojenia k internetu a podobne.

Celkový proces fungovania meteostanice zahrnuje snímanie dát vonkajšou jednotkou, prenos týchto dát do hlavnej jednotky, vyhodnotenie a zobrazenie týchto dát na displeji hlavnej jednotky. To umožňuje užívateľovi monitorovať aktuálne meteorologické podmienky v okolí svojej domácnosti alebo miesta, kde je meteostanica umiestnená.

 

Po - PIA 08:00 - 18:00