DERMACOL LAK 5 DAYS STAY 57 CHOCOLATE 11ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
3,59
Bez DPH 2,99

DERMACOL LAK 5 DAYS STAY 57 CHOCOLATE 11ML

Dlhotrvajúci lak na nechty ponúka extrémne dlhotrvajúci efekt, ktorý perfektne vydrží až 5 dní. Tu je bližší popis tohto produktu:

Benefity:

  • Extrémne dlhotrvajúci lak na nechty, ktorý vydrží perfektne až 5 dní.
  • Neolupuje sa, nebledne a nestráca lesk, čo znamená, že vaše nechty budú stále v dokonalom stave.

Popis: Tento farebný lak na nechty dodá vašim nechtom upravený a pestovaný vzhľad. Jeho prelomová textúra sa skvele prilepí k nechtu a po zaschnutí vytvorí veľmi odolný film, ktorý je odolný proti oderu a olupovaniu. Lak prešiel klinickým testom, ktorý potvrdil jeho schopnosť vydržať na nechtoch perfektne celých 5 dní bez potreby podkladového laku a ochranného laku. S vysokou koncentráciou pigmentov v textúre zaisťuje vynikajúce krytie.

Lak sa ľahko a rovnomerne nanáša na nechty a hneď po aplikácii dodá nechtom úžasný lesk, ktorý si udržuje svoju intenzitu počas celej doby nosenia. Unikátne živice prispievajú k predĺženiu trvanlivosti laku po nanesení a zároveň zvyšujú jeho lesk. UV filter v laku zabraňuje vyblednutiu a zažltnutiu farby.

Použitie: Naneste jeden náter laku na nechty, pre dosiahnutie intenzívnejšej farby aplikujte dva nátery. Na predĺženie trvanlivosti laku na nechty môžete použiť podkladový lak - Fast Dry a ochranný nadklad - Ultra Gloss.

Výsledok: Po použití tohto dlhotrvajúceho laku na nechty budú vaše nechty elegantne farebné a úžasne lesklé. Lak vydrží na nechtoch bez chybičky po dobu celých 5 dní, čím vám zabezpečí trvácny a krásny vzhľad.

 

Po - PIA 08:00 - 18:00