CORNY ZERO LIESKOVÉ ORIEŠKY 20G

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
0,89
Bez DPH 0,74

CORNY ZERO LIESKOVÉ ORIEŠKY 20G

Corny ZERO Lieskové oriešky je cereálna tyčinka, ktorá je vhodná pre tých, ktorí skúšajú svoju potrebu a dbajú na zdravú stravu. Tu sú dôležité informácie o Corny ZERO Lieskové oriešky:

  • Nízky kalorický obsah: Každá tyčinka Core ZERO Lieskové oriešky obsahuje iba 70 kusov, čo ju robí vhodnou pre tých, ktorí sledujú svoj energetický príjem.
  • Bez pridaných cukrov: Tyčinka pridaný cukor, čo je výhodou pre tých, ktorí chcú obmedziť príjem cukru vo svojej strave.
  • Celozrnné cereálne vločky: Obsahuje 36 % celozrnných cereálnych vločiek, čo pridáva textúru a zvýšenú výživnú hodnotu.
  • Bez čokolády: Corny ZERO Liekové oriešky príchuť, takže je to najvhodnejšia čokoláda pre tých, ktorí uprednostňujú orechovú príchuť.
  • Bez palmového oleja: Totálny produkt palmového oleja, čo mnohí považujú za pozitívnu vlastnosť vzhľadom na životné prostredie.

Bez konzervačných látok: Corny ZERO Lieskové oriešky je bez pridaných konzervačných látok.

tyčinka je ideálnym riešením pre tých, ktorí hľadajú chutnú a nízkokalorickú možnosť na zasytenie svojho hladu, bez pridaného cukru a zbytočných hlavne. Je vhodná na malé svačiny alebo ako rýchly občerstvovací snack.

Ingrediencie a pridané zložky

sladidlo: maltitolový sirup, pražené celozrnné cereálne vločky 23 % (ovos, jačmeň, pšenica), celozrnné pšeničné chrumky (celozrnná pšeničná múka 13 %, pšeničný glutén, extrakt z jačmenného sladu), pražené lieskové oriešky 10 %, kukuričné lupienky 9 % (kukurica, jedlá soľ, extrakt z jačmenného sladu), kokosový tuk, stabilizátor: glycerol, kokosové lupienky, prírodná aróma, jedlá soľ, emulgátor: slnečnicový lecitín. Môže obsahovať iné orechy a arašidy. Nadmerná konzumácia môže vyvolať laxatívne účinky.

 

Alergény

Môže obsahovať orechy a arašidy.

 

Po - PIA 08:00 - 18:00