CORNY BIG SLANÝ KARAMEL 40G

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
0,89
Bez DPH 0,74

CORNY BIG  SLANÝ KARAMEL 40G

Corny BIG Slaný karamel je novinkou, ktorá ponúka dokonalú kombináciu slaného karamelu, celozrnných cereálnych vločiek a mliečnej čokolády. Táto tyčinka je určená pre tých, ktorí milujú sladkosť slaného karamelu. Tu je niekoľko dôležitých informácií o Corny BIG Slaný karamel:

  • Slaný karamel: Tyčinka obsahuje slaný karamel, ktorý dodáva produktu výraznú chuť a kontrastuje so sladkými zložkami.
  • Celozrnné cereálne vločky: Corny BIG je vyrobený s celozrnnými cereálnymi vločkami, čo pridáva a výživnú hodnotu.
  • Mliečna čokoláda: Tyčinka je zaliata lahodnou mliečnou čokoládou, ktorá pridáva hladkosť a zlepšuje chuťový zážitok.
  • Zdravý snack: Corny BIG Slaný karamel je bez pridaných farbív a konzervačných látok, čo ju robí vhodnou pre tých, ktorí dbajú na zdravú stravu.
  • Certifikát Rainforest Alliance: Mliečna čokoláda v Corny BIG má certifikát Rainforest Alliance, čo znamená, že prispieva k udržateľnému hospodáreniu s prírodnými zdrojmi.

Táto tyčinka je ideálnym riešením, ak potrebujete ďalšiu chuť, jednoducho chcete zahnúť niečo na sladké s príchuťou slaného karamelu.

Ingrediencie a pridané zložky

Glukózový sirup, cereálne chrumky (pšeničná múka, cukor, kukuričná múka, ryžová múka, extrakt z jačmenného sladu, jedlá soľ, sirup z karamelizovaného cukru), mliečna čokoláda 20 % (cukor, kakaová hmota, kakaové maslo, sušené odtučnené mlieko, maslový tuk, emulgátor: lecitíny), celozrnné cereálne vločky 9 % (pšenica, ovos), kokosový tuk, karamelový prášok 5 % [sladká srvátka v prášku (z mlieka), maltodextrín, palmový tuk, cukor, sirup z karamelizovaného cukru, kukuričné lupienky (kukurica, jedlá soľ, extrakt z jačmenného sladu), oligofruktóza, stabilizátor: glycerol, morská soľ >1 %, prírodná aróma, emulgátor: lecitíny. Môže obsahovať orechy a arašidy.

 

Alergény

Môže obsahovať orechy a arašidy.

 

Po - PIA 08:00 - 18:00