CORNY BIG MARSHMALLOW 40G

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
0,89
Bez DPH 0,74

CORNY BIG MARSHMALLOW 40G

CORNY BIG Marshmallow je nová príchuť populárnej tyčinky Corny BIG, ktorá sa vyznačuje lahodnou kombináciou marshmallow príchute, cereálnych chrumiek a mliečnej čokolády. Tu je niekoľko dôležitých informácií o CORNY BIG Marshmallow:

  • Marshmallow príchuť: Táto tyčinka má sladkú marshmallow príchuť, ktorá dodáva produktu výraznú sladkosť a jedinečnú chuť.
  • Celozrnné cereálne vločky: CORNY BIG je vyrobený s celozrnnými cereálnymi vločkami, čo pridáva a výživnú hodnotu.
  • Mliečna čokoláda: Tyčinka obsahuje 20 % mliečnej čokolády, ktorá pridáva hladkosť a zlepšuje chuťový zážitok.
  • Zdravý snack: CORNY BIG Marshmallow je bez pridaných farbív a konzervačných látok, čo ju robí vhodnou pre tých, ktorí dbajú na zdravú stravu.
  • Certifikát Rainforest Alliance: Mliečna čokoláda v CORNY BIG má certifikát Rainforest Alliance, čo znamená, že prispieva k udržateľnému hospodáreniu s prírodnými zdrojmi.

Táto tyčinka je ideálnou chuťou pre chuť Corny BIG, ktorá hľadá novú a zaujímavú skúsenosť s príchuťou marshmallow. Je to skvelý spôsob, ako si dopriať sladkú desiatu alebo si zatlačiť chuť na niečo sladké.

Ingrediencie a pridané zložky

Glukózo-fruktózový sirup, cereálne chrumky s obsahom kakaa 22 %, (ryžová múka, pšeničná múka, kakaový prášok so zníženým obsahom tuku*, sušené plnotučné mlieko, cukor, kukuričná múka, jedlá soľ), mliečna čokoláda 20 % (cukor, kakaová hmota*, kakaové maslo*, sušené odtučnené mlieko, mliečny tuk, emulgátor: fosfatidy amónne, polyglycerolpolyricínoleát), glukózový sirup, celozrnné jačmenné vločky 6 %, kúsky sušienok 6 % [pšeničná múka, cukor, maslo, pšeničný škrob, glukózo-fruktózový sirup, sušené odtučné mlieko, jedlá soľ, sušená sladká srvátka (z mlieka), kypriace látky (hydrogénuhličitan amónny, hydrogénuhličitan sodný), regulátor kyslosti: kyselina citrónová, prírodná vanilková aróma], kukuričné lupienky (kukurica, jedlá soľ, extrakt z jačmenného sladu, kokosový tuk, kakaový prášok so zníženým obsahom tuku*, prírodné arómy, jedlá soľ, emulgátor: lecitíny. Môže obsahovať orechy a arašidy. *Rainforest Alliance Certified. Viac na ra.org.

 

Alergény

Môže obsahovať orechy a arašidy.

 

Po - PIA 08:00 - 18:00