COLGATE ZUBNÁ PASTA MAX WHITE MICRO-CRYST 75ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
2,29
Bez DPH 1,91

COLGATE ZUBNÁ PASTA MAX  WHITE MICRO-CRYST 75ML

Zubná pasta Max White White Crystals je špeciálne vyvinutá pre dosiahnutie dlhotrvajúceho žiarivého úsmevu. Je obohatená o drobné plátky s bieliacou silou, ktoré sa počas čistenia postupne rozpúšťajú a pomáhajú navrátiť zubom ich prirodzenú belosť. Táto pasta je navrhnutá tak, aby zabezpečila efektívne bielenie zubov a dlhodobé výsledky.

Okrem svojho bieliaceho účinku obsahuje zubná pasta Max White White Crystals osviežujúce zloženie s fluoridom, ktoré navyše zabraňuje tvorbe zubného kazu. Tým sa zaisťuje nielen krásny úsmev, ale aj zdravé zuby.

Vlastnosti tejto pasty zahŕňajú jej bieliacu silu pre dlhotrvajúci žiarivý úsmev, ochranu pred zubným kazom a dodávanie sviežosti ústnej dutine. Je navrhnutá tak, aby poskytovala komplexnú starostlivosť o vaše zuby a zabezpečila dlhotrvajúci efekt bielenia.

Ak túžite po žiarivom úsmeve a zdravých zuboch, zubná pasta Max White White Crystals je pre vás ideálnou voľbou. Jej špeciálne formulované zloženie poskytuje vysoko kvalitnú starostlivosť a zabezpečuje dlhotrvajúce výsledky. Užite si svoj žiarivý úsmev s touto pastou!

Po - PIA 08:00 - 18:00