Novinka
COCCOLINO TABLETY ČIERNE 45KS

COCCOLINO TABLETY ČIERNE 45KS

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
9,99
Bez DPH 8,33

COCCOLINO TABLETY ČIERNE 45KS

Coccolino Care trio gélové kapsuly na pranie čierne sú špeciálne navrhnuté pre čiernu a tmavú bielizeň, aby zabezpečili dokonalú čistotu a zachovali intenzívne farby. Ich hlavné vlastnosti a charakteristiky zahŕňajú:

Jednoduché a komfortné použitie: Gélové kapsuly sú veľmi jednoduché na použitie, stačí ich vložiť priamo do bubna práčky a nechať ich vykonávať svoju prácu.

Rýchle rozpúšťanie: Nové zloženie kapsúl zabezpečuje ich rýchle rozpúšťanie, aj pri praní v studenej vode, čo zlepšuje ich účinnosť a šetrnosť voči tkaninám.

Systém Encaps pre dlhotrvajúcu vôňu: Vďaka systému Encaps sa vôňa uvoľňuje postupne počas nosenia oblečenia, čo znamená, že vaša bielizeň bude dlhšie voňať sviežo a príjemne.

Šetrnosť k oblečeniu a pokožke: Kapsuly sú navrhnuté tak, aby boli šetrné k oblečeniu aj pokožke, čo znamená, že môžete mať istotu, že vaša bielizeň bude nielen čistá, ale aj chránená.

Účinnosť pri nízkych teplotách: Kapsuly sú účinné aj pri praní pri nízkych teplotách, čo šetrí energiu a pomáha chrániť životné prostredie.

Coccolino Care trio gélové kapsuly na pranie čierne sú ideálnym riešením pre tých, ktorí chcú mať čistú a voňavú bielizeň s dlhotrvajúcimi intenzívnymi farbami. Ich jednoduché použitie a účinnosť pri zachovaní farieb robia z nich skvelý produkt pre každodenné pranie.

Po - PIA 08:00 - 18:00