TESCOMA CHARLIE POHÁRE NA ŠAMPANSKÉ 220ML 6KS

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
21,90
Bez DPH 18,25

TESCOMA CHARLIE POHÁRE NA ŠAMPANSKÉ 220ML 6KS

Poháre na šampanské CHARLIE s objemom 220 ml sú ideálne pre podávanie šumivých a šampanských vín. Tu sú dôležité informácie o týchto pohároch:

  • Materiál: Poháre sú vyrobené z prvotriedneho krištáľového skla, čo znamená, že sú elegantné a priezračné. Toto sklo je známe svojou kvalitou a estetickým vzhľadom.
  • Tvrdený okraj: Poháre sú vybavené tvrdeným okrajom, čo zvyšuje ich odolnosť a znižuje riziko odlomenia pri či umývaní.
  • Hodnosť do rôznych prostredí: Tieto poháre sú vhodné pre rôzne prostredia, od domácností a vínnych pivníc až po reštaurácie. Sú výbornou príležitosťou pre oslavy a špeciálne príležitosti.
  • Čistenie: Pri umývaní v umývačke riadu by ste mali použiť program na umývanie skla, aby ste zabezpečili, že poháre zostanú čisté a nepoškodené.

Tieto poháre na šampanské CHARLIE sú ideálnym doplnkom pre podávanie šumivých vín a šampanských pri rôznych príležitostiach. Ich krištáľové sklo a štýlový dizajn, aby nápoje vyzerali ešte špicovejšie. Tvrdý okraj prispieva k ich trvanlivosti, a to najmä v náročných prostrediach, ako sú reštaurácie.

 

Po - PIA 08:00 - 18:00