BROS SPRAY PROTI KOMÁROM A KLIEŠŤOM MAX 90ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
4,99
Bez DPH 4,16

BROS SPRAY PROTI KOMÁROM A KLIEŠŤOM MAX 90ML

Sprej Bros proti komárom a kliešťom MAX s objemom 90 ml je účinným odpudzovačom hmyzu, zameraným najmä na komáre a kliešte. Tento sprej dokáže odháňať komáre, vrátane tropických druhov, po dobu 8 hodín, kliešte po dobu 5 hodín a muchy po dobu 9 hodín.

Jeho vysoká koncentrácia aktívnej zložky DEET (30 %) zabezpečuje dlhotrvajúcu ochranu proti hmyzu, ktorý sa živí krvou, a zároveň znižuje riziko prenosu chorôb, ktoré môže hmyz prenášať.

Na použitie spreja Bros proti komárom a kliešťom MAX sa odporúča aplikáciu na oblečenie alebo miesta na tele, ktoré sú náchylné na uhryznutie hmyzom, z vzdialenosti 15 cm. Ak sa rozhodnete naniesť sprej na krk alebo hlavu, odporúča sa najprv sprej aplikovať do dlaní a potom rovnomerne naniesť na dané miesta.

Tento produkt je ideálny pre osoby, ktoré často pobývajú v prírode, na prechádzkach, alebo v miestach s vysokým výskytom komárov a kliešťov. Sprej Bros MAX poskytuje dlhotrvajúcu ochranu, ktorá pomáha minimalizovať nepríjemné pobytové zážitky v prostredí, kde sa vyskytuje hmyz.

Po - PIA 08:00 - 18:00