BREF WC POWER AKTIV COLOR FROSTY SNOWMEN 4KS

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
4,99
Bez DPH 4,16

BREF WC POWER AKTIV COLOR FROSTY SNOWMEN  4KS

Bref Color Aktiv WC blok The Frosty Snowman 4x50g

Bref Color Aktiv WC blok The Frosty Snowman je špeciálna vôňa  pre vašu toaletu, ktorá prinesie zimný čas vášmu toaletnému prostrediu. S touto voňavkou od Bref budete mať nielen čistú toaletu, ale aj osviežujúcu vôňu, ktorá vás prenesie do zasneženej zimnej krajiny.

Hlavné vlastnosti:

  • Hygienická čistota: Bref Color Aktiv WC blok The Frosty Snowman zabezpečuje, že vaša toaleta bude vždy čistá aj bez udržiavania. Jeho účinné látky sa postarajú o odstránenie a usadenie nečistôt.
  • Zimná atmosféra: S touto vôňou do vášho toaletného prostredia privolá atmosféra zasneženej zimy. The Frosty Snowman prinesie príjem zimných dní a vytvorí atmosféru vo vašej toalete.
  • Technológia Odor stop: WC blok je vybavený funkciou Odor stop, ktorá zaisťuje, že váš toaletný priestor bude svieží aj medzi spláchnutiami. Nepríjemné zápachy budú minulosťou.
  • Viditeľné čistenie: Okrem vône a čistoty Bref Color Aktiv WC blok The Frosty Snowman tiež zabezpečuje čistenie. Vaša toaleta bude viac čistejšia a lesklá, zlepší celkový dojem z vášho toaletného prostredia.

Pre zimnú atmosféru vo vašej toalete, ktorá nielen vonia dobre, ale aj čistí a leskne, vyskúšajte Bref Color Aktiv WC blok The Frosty Snowman. Táto vôňa je ideálnym doplnkom pre zimné obdobie a prinesie do vášho toaletného prostredia príjemný zimný nádych. Objednajte si ho ešte dnes a urobte si z vašej toalety miesto plné čistoty a pohody.

Po - PIA 08:00 - 18:00