Novinka
BOPON HNOJIVO NA TRÁVNIK PROTI ŽLTNUTIU 1KG

BOPON HNOJIVO NA TRÁVNIK PROTI ŽLTNUTIU 1KG

Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
5,69
Bez DPH 4,74

BOPON HNOJIVO NA TRÁVNIK PROTI ŽLTNUTIU 1KG

Hnojivo BOPON 1kg je granulované hnojivo určené na priame použitie na trávnik, s cieľom prevencie alebo nápravy žltého trávnika. Tu sú niektoré základné informácie o tomto produkte:

Zloženie: Obsahuje ľahko rozpustnú formu dusíka a železa, ktoré sú kľúčovými živinami potrebnými pre zdravý rast trávnikov. Tieto zložky výrazne ovplyvňujú žltnutie trávnika a zachováva si svoju zelenú farbu.

Použitie: Je určené pre trávnik a môže sa použiť ako prevencia proti žltnutiu alebo ako nápravný zásah v prípade, že trávnik už zažíva problémy s nedostatkom dusíka a železa.

Dávkovanie: Odporúčané dávkovanie je 1 kg hnojiva na 50 m2 plochy trávnika. Je dôležité dodržiavať odporúčania týkajúce sa dávkovania, aby sa predišlo prehnojeniu alebo dlhodobému hnojeniu.

Upozornenie: Hnojivo môže spôsobiť hnedé škvrny na betónových, keramických a kamenných povrchoch. V prípade, že hnojivo uniká mimo trávnika, je potrebné ho okamžite opláchnuť vodou. Ak zostanú škvrny, zobrazí sa roztok kyseliny citrónovej na ich odstránenie.

Po - PIA 08:00 - 18:00