ASTRID KRÉM Q10 PROTI VRÁSKAM DENNÝ+NOČNÝ 2X50ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
9,99
Bez DPH 8,33

ASTRID KRÉM Q10 PROTI VRÁSKAM DENNÝ+NOČNÝ 2X50ML

Dvojbalenie Astrid Q10 krému proti vráskam obsahuje denný a nočný krém, každý v objeme 50 ml  je navrhnutý tak, aby účinne hydratoval, vypínal a spevňoval zrelú pleť. Obsahuje pokročilý vzorec s názvom Bioretinol, ktorý pomáha dosiahnuť hladšiu, jemnejšiu a omladenú pleť.

Denný krém Astrid Bioretinol proti vráskam je určený na použitie počas dňa. Okrem hydratácie a vypínania pleti obsahuje aj ochranný faktor OF 10, ktorý chráni pokožku pred škodlivými účinkami UV žiarenia a predčasným starnutím. Jeho zloženie obsahuje unikátny "koktejl" ingrediencií proti starnutiu, vrátane bakuchiolu, komplexu vitamínov a kyseliny hyalurónovej. Bakuchiol je prírodnou alternatívou k retinolu a pomáha bojovať proti starnutiu pokožky tým, že redukuje viditeľné linky a vrásky a zároveň podporuje elasticitu a hladkosť pleti.

Nočný krém Astrid Bioretinol proti vráskam je určený na použitie počas noci. Podobne ako denný krém, aj tento produkt hydratuje, vypína a spevňuje zrelú pleť. Okrem toho obsahuje bakuchiol, komplex vitamínov a kyselinu hyalurónovú. Nočný krém je navrhnutý tak, aby poskytoval silný účinok proti vráskam a revitalizoval pleť, pričom minimalizuje riziko podráždenia, ako je začervenanie, šupinatenie alebo dermatitída.

Spolu s vitamínmi a kyselinou hyalurónovou tieto krémy zanechávajú pleť hladšiu, jasnejšiu a s menej viditeľnými vráskami. Ich kombinácia účinných zložiek pomáha omladiť a zlepšiť vzhľad pokožky, a to bez rizika nepriaznivých účinkov, ktoré môže spôsobiť retinol.

Toto dvojbalenie Astrid Q10 proti vráskam obsahuje 2 x 50 ml krémov a je zvýhodnené, čo znamená, že získate viac produktu za výhodnejšiu cenu.

Po - PIA 08:00 - 18:00