ARIEL BOX COLOR 115PD

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
19,99
Bez DPH 16,66
Dostupné varianty tohto produktu

ARIEL BOX COLOR 115PD

Univerzálny pre farebnú bielizeň: Tento pracovný prášok je určený špeciálne pre farebnú bielizeň, čo znamená, že by mal byť bezpečný a účinný pri praní farebného oblečenia.

Rýchlorozpustný: Ariel vyžaduje rýchlorozpustnosť tohto prášku, čo môže prispieť k rýchlemu prepusteniu tohto prášku a účinnému rýchlemu prepusteniu do vlákien aj pri nižších potravinách.

Koncentrované zloženie: Prací prášok má koncentrované zloženie, čo znamená, že je potrebných menej gramov prostriedku na vypranie väčšieho množstva bielej.

Efektívne odstraňovanie škvŕn: Ariel tvrdí, že tento prostriedok poskytuje účinné odstraňovanie škŕň už pri prvom praní.

Zníženie teploty prania: Tím, že sa odporúča znížiť teplotu prania na 30 °C, môžete podľa výrobcu ušetriť až 60 % energie. To môže byť prospešné pre životné prostredie a znížiť náklady na energiu.

Biologické odbúrateľné zložky: Zloženie môže byť biologicky odbúrateľné, čo je dôležité z hľadiska environmentálnej zodpovednosti.

Recyklovaný obal: Obal pracovného prášku je úplne kartónový a vyrobený z papiera s 80 % podielom recyklovaného materiálu, čo prispieva k udržateľnosti a environmentálneho vplyvu obalových materiálov.

Pri používaní tohto pracovného prášku by bolo vhodné dodržiavať návody na odporúčania a výrobcu, aby ste dosiahli najlepšie výsledky pri praní a zabezpečili optimálnu účinnosť prostriedku.

Po - PIA 08:00 - 18:00