AREON HOME PARFUM EXCLUSIVE PRECIOUS LEATHER 150ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
13,99
Bez DPH 11,66

AREON HOME PARFUM EXCLUSIVE PRECIOUS LEATHER 150ML

Tento unikátny osviežovač vzduchu, známy aj ako difuzér, je určený pre váš interiér a prináša kombináciu štýlu, luxusu a starostlivo vybranej vône. Súčasťou tohto osviežovača sú 10 špeciálnych poréznych drevených tyčiniek a parfum vyrobený z prírodných ingrediencií. Vôňa, ktorá sa uvoľňuje, vám vydrží niekoľko mesiacov, najmä ak umiestnite sklenený flakón s tyčinkami do priestoru s minimálnym prúdením vzduchu.

Táto vôňa bola navrhnutá poprednými francúzskymi odborníkmi a obsahuje základné tóny cédrového dreva a balzamu jedle, čo dodáva tomuto osviežovaču exkluzívnu a luxusnú vôňu.

Aplikácia osviežovača je jednoduchá:

  • Otvorte sklenený flakón a odskrutkujte viečko.
  • Vyberte plastovú zátku z otvoru vo viečku.
  • Vložte do flakónu niekoľko drevených tyčiniek cez otvor vo viečku.
  • Ak chcete zvýšiť intenzitu vône, pridajte ďalšie tyčinky.

Tento osviežovač je ideálny na použitie v interiéroch domácností, kancelárií a kdekoľvek, kde chcete osviežiť vzduch. Vďaka jedinečnej vôni a vkusnému obalu môže byť tiež skvelým luxusným darčekom. Sklenený flakón má objem 150 ml a je dodávaný v štýlovom obale, ktorý pôsobí luxusne a elegantne.

Pripomíname, že flakón s parfémom by mal byť umiestnený na stabilný a vodorovný povrch, mimo dosahu detí a domácich zvierat, a chránený pred priamym slnečným žiarením.

Po - PIA 08:00 - 18:00